Nie powiem, żebym jakoś strasznie przypominała siebie na zmajstrowanym rysunku (zwłaszcza włosy są w denerwujący sposób za jasne ) ale ogólne podobieństwo zostało chyba zachowane.
edit: ale dlaczego tło stało się jasnożółte, to ja już nie wiem, kiedy kopiowałam było białe...
narb_south.JPG Narbeleth - przynajmniej mniej więcej ;)
Elf
Enneagram: 6 Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 04 Cze 2006 Posty: 366 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 07-02-2007, 14:06
A ja nie wiem jak obrazek na kompa wrzucić
_________________ ,, Anaran popatrzył ze smutkiem na dziewczynę.
- Dla Rutilusa byłaś milsza... - westchnął. - No tak... Bo on to ktoś, a ja... Mieszanka żółci i czerwieni." Arianna
Elf
Enneagram: 6 Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 04 Cze 2006 Posty: 366 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 08-02-2007, 11:35
Wiecie co... . Podejmę się połączenia podobizn wszystkich elendilich w jedno ,,Coś" .
_________________ ,, Anaran popatrzył ze smutkiem na dziewczynę.
- Dla Rutilusa byłaś milsza... - westchnął. - No tak... Bo on to ktoś, a ja... Mieszanka żółci i czerwieni." Arianna
_________________ "Oczekiwanie. Pierwsza lekcja miłości. Dzień dłuższy w nieskończoność, snujemy tysiące planów, prowadzimy sami ze sobą wymyślone dialogi, przyrzekamy się zmienić - i trwamy w niepokoju, aż do nadejścia osoby, którą kochamy. A kiedy jest wreszcie obok, to brak nam słów. Bowiem długie godziny oczekiwania wywołują napięcie, napięcia przekształca się w lęk, a lęk sprawia, że wstydzimy się okazać własne uczucia." Paulo Coelho
_________________ Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia....
Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez...
Czasem, kiedy jesteś szczęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu...
Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości...
Ale weź tylko pierdnij....
Mead obiecywał, obiecywał i chyba zapomniał, więc ja spróbuję. Nie bijcie. Arcydzieło to nie jest, powiedzmy raczej: propozycja. Zresztą sami zobaczcie.
Powyżej pierwotnej dodaję wersję najnowszą.
South park3 0601ms.jpg
Plik ściągnięto 74 raz(y) 121,11 KB
elendili.jpg
Plik ściągnięto 164 raz(y) 159,6 KB
Ostatnio zmieniony przez Licho 06-01-2008, 19:20, w całości zmieniany 8 razy
_________________ "Los państwa zależy od armii... Lecz wy, wy wdeptaliście nasze sztandary w błoto.
Oto nadszedł czas: podnieście je i pokłońcie się im. Jeśli macie jeszcze sumienie!". A.I.D. 1917r.
_________________ Tolerance becomes a crime when applied to evil - Thomas Mann
---
Myślenie nie boli, chyba, że jest karane chłostą - http://www.racjonalista.pl/
Kto wątpi, nie błądzi - http://richarddawkins.net/
---
"Biada wam, gdy wszyscy ludzie chwalić was będą. Tak samo bowiem przodkowie ich czynili fałszywym prorokom" - Jezus, syn Józefa.
_________________ "Ty nigdy się nie poddasz!! Nawet nie wiedziałbyś jak się za to zabrać"
So, even if we are born to die, I'm not afraid...
Obcy nas ścigają, lecz to dla mnie nic
Obi Wan Kenobi, on zawsze jest z nami
Niechaj moc będzie zawsze z Tobą
Sprawdź, czy działa miecz, wracamy inną drogą!
Licho, jeszcze raz Ci dziękuję. A teraz prośba do Elendilich, żeby opisać poszczególne rzędy Użyszkodników na grafice Licha. Czy ktoś jest w stanie to zrobić? Jakby było to gotowe, dodam do portalu.
Tak właśnie Elendili tworzą swoją historię
_________________ Odbicie piękna jak odbicie światła ma w sobie specyficzny urok – gdyby nie to, nie zostalibyśmy zapewne stworzeni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum